Je huis verkopen in Amsterdam en omstreken?

Je huis verkopen wil je natuurlijk voor de beste prijs en voorwaarden. Je zoekt een makelaar om je woning te verkopen. Iemand die je alles uit handen neemt en gaat voor maximaal resultaat. Chris Constant biedt de beste begeleiding in het verkoopproces.

De voordelen van werken met Chris Constant als jouw verkoopmakelaar

Weten wat je
huis waard is?

Je huis verkopen begint bij een goede waardebepaling. Sta je op het punt om je huis te verkopen en wil je weten wat je huis precies waard is, vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan.

Weten wat je
huis waard is?

Je huis verkopen begint bij een goede waardebepaling. Sta je op het punt om je huis te verkopen en wil je weten wat je huis precies waard is, vraag dan geheel gratis en vrijblijvend een waardebepaling aan.

Vraagprijs bepalen

Een vraagprijs wordt gebaseerd op de behoefte van de markt. Tijdens onze eerste kennismaking zullen we samen de doelgroep bepalen. Vervolgens zal een goede combinatie van presentatie en vraagprijs ervoor zorgen dat de woning de interesse kan trekken bij potentiële kopers.

Styling & presentatie

De juiste styling draagt bij aan een goede verkoop en maakt het verschil. Wanneer de doelgroep is bepaald, is het belangrijk om in kaart te brengen wat deze mensen wel en niet willen zien in de woning. Samen lopen we uitgebreid de woning door, waarbij ik eerlijk adviseer in de styling ten behoeve van de doelgroep. Jij bepaalt vervolgens zelf welke eventuele aanpassingen je wilt doen voordat de woning door een professionele fotograaf zal worden gefotografeerd.

Al jaren werk ik voor al mijn verkooptrajecten met veel plezier en succes samen met Meneer de Fotograaf, Jurriaan Bakker. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we exact in beeld brengen wat de potentiële kopers willen zien. Door de kwaliteit van de foto’s en professioneel geschreven teksten prikkelen we de juiste doelgroep.

Bezichtigingen

Open huizen een gedoe? Ik neem alle zorgen voor je uit handen en organiseer bezichtigingen zowel tijdens als buiten kantooruren. Ik vind het ook geen enkel probleem om naar wens van een koper de woning ’s avonds te bezichtigen. Het is belangrijk dat de potentiële kopers vanaf de eerste bezichtiging een goed gevoel krijgen. Dit begint voor mij al bij de flexibiliteit in bezichtigingsmogelijkheden.

Onderhandelingen

Naast het verzorgen van de juiste presentatie is onderhandelen een van mijn sterkste kwaliteiten als makelaar. De presentatie kan nog zo goed zijn, maar tijdens een onderhandeling kan er veel mis gaan. Ik neem dit deel met plezier voor je uit handen. Tijdens de onderhandeling houd ik het vizier altijd goed gericht op het resultaat zonder de meldingsplicht te vergeten. In de laatste jaren heb ik me als een zeer assertieve en bekwame onderhandelaar bewezen. Bij elke verkoop zet ik mij voor meer dan 100% in voor het beste resultaat.

Koopakte en afhandeling

In Amsterdam worden de koopaktes veelvuldig opgesteld door een notaris. Voordat we de koopakte bij de notaris gaan ondertekenen neem ik de akte uitgebreid met jou als klant door. Buiten Amsterdam stel ik zelf de koopakte op en maak ik gebruik van de meest recente voorbeelden met de huidige wetgeving. Vervolgens begeleid ik je tijdens het proces tot en met de dag van de oplevering.

Schouwing en transport

Na een succesvol gesloten deal is het tijd voor de oplevering. Tijdens de dag van de oplevering beginnen we met de schouwing van de woning en noteren we de meterstanden. Vervolgens rijden we samen naar de notaris voor de officiële overdracht van de woning, dit wordt ook wel transport genoemd. Na het zetten van de handtekening kunnen we de sleutels overhandigen aan de nieuwe huiseigenaren en heffen we het glas op een succesvolle verkoop.

Boek een gratis waardebepaling

Direct inzicht in de
waarde van jouw woning

Neem dan gelijk contact met mij op.