Waarom een huis kopen
met hulp van een aankoopmakelaar?

In de hedendaagse woningmarkt is het aanbod zeer schaars en de vraag des te groter. Het is vaak al lastig om tot een bezichtiging te komen, als je überhaupt al iets kunt vinden wat aan jouw wensen voldoet. Wanneer je de hulp van een aankoopmakelaar inschakelt maak je veel meer kans. Je bent eerder op de hoogte van het aanbod en hebt een sterkere onderhandelingspositie.

De voordelen van werken met Chris Constant als jouw aankoopmakelaar

Meer kans op het vinden van een huis

De zoektocht naar een huis kan frustrerend zijn. Wanneer je online iets ziet, is de kans op een bezichtiging vaak klein. Ook bij het uitbrengen van een bod is het raadzaam om een makelaar in de hand te nemen. Verkopen vinden vaak al plaats in het netwerk van de makelaars onderling.

Gegrond onderzoek

Als het aankomt op het kopen van een huis, wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt. Je wilt niet dat jouw inschatting wordt vertroebeld door enkel de aantrekkelijke styling, ligging of verkoopprijs. Als aankoopmakelaar ben ik jouw rationeel en kritisch paar ogen. Bouwkundige details, kadastrale gegevens en juridische details: ik zorg ervoor dat je niets over het hoofd ziet.

Boek een gratis waardebepaling

Direct inzicht in de
waarde van jouw woning

Neem dan gelijk contact met mij op.