Altijd bereikbaar, voor zowel de verkopende partij als de kopers

Joke Smitsingel 37 Assendelft – Jens

Jens leerde ik kennen toen ik de verkoopmakelaar was van de verkopende partij van wie hij zijn eerste gezamenlijke huis kocht. Doordat de persoonlijke situatie van Jens veranderde, moest de woning die hij met zijn toenmalige partner had aangekocht echter twee jaar na aankoop alweer verkocht worden. Het contact was bij de aankoop erg prettig verkopen en daardoor koos Jens en ervoor om met mij samen te werken voor de verkoop van de woning. Als verkoopmakelaar staan mijn klanten natuurlijk altijd op de eerste plaats, maar daarbij zorg ik er ook altijd voor dat ik goed te bereiken ben voor de aankopende partij zodat het proces zo relaxed en vlekkeloos mogelijk verloopt. 

“We hadden ons huis aangekocht via Chris Constant. Dit verliep gesmeerd waarbij ik een goed gevoel kreeg over de aankoop van het huis. Rust/vriendelijk/verstand van zaken zijn de juiste termen in deze review, Later met deze redenen ook weer succesvol het huis verkocht via Chris. Goed bereikbaar en duidelijke communicatie over stand van zaken. Top!”

Jens

Meer reviews